TİC Holding Header
  • USD 32.561
  • EUR 34.881
  • Altın 2425.79
  • BIST 100 9716.56

Akıllı şehir yolculuğu (XXII) AirCom Teknoloji

Akıllı şehirler altyapısı için uçtan uca çözümler…
Akıllı şehir yolculuğu (XXII) AirCom Teknoloji
Akıllı şehir yolculuğumuzun 22'nci yazısında "akıllı şehirler altyapısı için uçtan uca çözümlerle" yüksek hizmet ve butik çalışma anlayışı ile farklı deneyimleri yaşatan; AirCom Teknoloji ile beraberiz:

20 Yıllık kablosuz sektör deneyimine sahip AirCom Teknoloji'nin deneyimli Yönetim, Satış-Pazarlama, Proje ve Teknik ekibi, AirCom çatısı altında 4. başarılı yılını tamamlayan ve 4 yıllık süre içinde, müşteri bazında özelleştirilmiş, geri dönüşümü yüksek ve ölçülebilir kablosuz altyapı çözümlerini müşterilerine sunmuş ve karşılığında yüzlerce üst düzey referans ve memnun müşteri portföyü biriktirmeyi başarmıştır.

AirCom'da 20 yıllık Kablosuz Teknoloji Çözümleri tecrübeleri bütünleşerek sürekli, güvenilir ve çözüm odaklı bir bakış açısıyla %100 müşteri memnuniyeti hedeflenmiş; yüksek hizmet – mühendislik seviyesi ve butik çalışma anlayışıyla ile her bir müşteriye farklı bir deneyim yaşatılmaktadır.

Bu kısa girişten sonra AirCom'un yeni nesil altyapı çözümleriyle yazımıza devam edelim:

Yenilikçi Kablosuz Projeler
AirCom Teknoloji; Yenilikçi, 'Mission Critical' kablosuz çözümler ve katma değerli mühendislik hizmetleri sunarak, müşteriyi önemseyen, değer katan bir anlayış ve birbirinden önemli yurt dışı iş ortaklarıyla, yeni nesil kablosuz ürünleri ile sektörde fark oluşturmakta, güçlü satış kadrosu, yenilikçi çözümleri ve deneyimli teknik ekibi ile katma değerli, uçtan uca kablosuz projeler üretmektedir.

AirCom Teknoloji;
• Noktadan Noktaya (PtP) Genişband Kablosuz Erişimi,
• Noktadan Çok Noktaya (PtMP) Genişband Kablosuz Erişimi,
• Dış ortam, Geniş alan Süper Wi-Fi Kapsama,
• 4. Nesil Kablosuz Teknolojiler (LTE & WiMAX)
• Mobil Erişimler için Kablosuz Genişband Çözümleri konularında, distribütörlük ve entegratörlük hizmetleri sunmaktadır.

AirCom Teknoloji, yenilikçi ve Kritik altyapılarda kullanılan kablosuz Network çözümlerinde şimdiye kadar gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyon hizmetleriyle çok önemli tecrübelere sahiptir, üreticiler tarafından sürekli eğitilmekte olup, deneyimli satış ve teknik kadrosu ve 20 yıllık kablosuz teknolojiler sektör tecrübesi ile müşterilerine A'dan Z'ye komple kablosuz çözümler sağlamakta,Teknik Site Survey (TSS), Rollout planlaması, Radyo Network Planlaması (RNP), Civil Work& Network Operasyonları, CSN Ekipman montajı, RAN, MW, CPE, ASN, CSN, AAA konfigürasyonları, Transmisyon, devreye alma ve optimizasyon hizmetlerini kendi bünyesindeki eğitimli ve deneyimli teknik kadrosu ile sunmaktadır.



Akıllı Şehirler Omurgasına, Kablosuz Akıllı Çözümlerle geliştirilen Akıllı Projeler:

Türkiye'nin hızla dijitalleşmesi, yerel yöneticileri, Akıllı Şehirler sistemi kapsamında, güvenlik, bütünleşik iletişim ve nesnelerin interneti, bireylerin Wi-Fi erişebilirliği ve şehirlerin sorunlarını daha hızlı çözerek yaşanabilir hale getirme ihtiyaçlarına yatırım yapmaya yönlendirmektedir.

AirCom Teknoloji, Akıllı Şehirler Vizyonu doğrultusunda; Çevre, Enerji, Su, Haberleşme, Sokakta Internet Erişimi, Ulaşım, Eğitim, Sağlık, Güvenlik (KGYS-TEDES), Sınır Güvenliği, Güvenli Parklar, Acil Durum Yönetimi, Toplumsal Entegrasyon ve Şehir Yönetimi gibi her alanda etkin bir şekilde uygulanabilen Kablosuz Altyapı teknolojileri, Ağ Yönetimi, Operasyon Merkezlerinin kurulup işletilmesi ve inovasyona dayalı mühendislik odaklı hızlı kazanım ve dönüşüm projeleri geliştirmektedir.



AirCom Teknoloji kablosuz çözümlerle Akıllı Şehir Uygulamalarına Katma Değer Katmakta ve Akıllı şehirlerin güçlü ağ sistemi ile donatılması ve ağ yönetiminin sürekliliğinin sağlanması konusunda yürüttüğü çalışmalarla, şehirleri geleceğe taşıyacak yenilikçi altyapı projelerini hayata geçirmektedir.



Akıllı Şehirler'in Altyapısında AirCom'un Kablosuz Çözümleri Kullanılıyor!



Akıllı Şehirler konsepti çerçevesinde, AirCom Teknoloji'nin sunduğu kablosuz genişband erişim çözümleri, taşımacılık altyapısında katma değer sağlıyor. AirCom Teknoloji'nin 750Mbps'lik kapasite sunan Radwin Noktadan Noktaya ekipmanları ile; Akıllı Şehirler konseptinin en önemli halkası olan taşımacılık sektöründe güvenli erişim sağlanıyor.

Şehrin birçok noktasında bulunan binaların birbiri ile bağlantısı sayesinde, Internet ve Intranet'in tek noktadan kullanımı, yolcu bilgilerinin yer aldığı kritik serverlar arasında kesintisiz data aktarımı, güvenlik kamera ve IP santral altyapısının uç noktalara ulaştırılması ve yedekleme sağlanıyor.


Işık İhlalleri Ve Şehir Güvenliği İçin Kablosuz Altyapı



Trafik akışının kontrol edilmesi, kural ihlallerinin tespiti, trafik durum raporları ve plaka tanıma hizmetinin sağlanabilmesi için Işık İhlalleri (TEDES) altyapısında AirCom Teknoloji'nin kablosuz network çözümleri kullanılıyor.

AirCom Teknoloji, kablosuz network ekipmanları ile Noktadan Noktaya ve Noktadan Çok Noktaya, kesintisiz ve hızlı genişband erişim hizmeti sağlıyor.

Şehir Güvenliği'nde kullanılan kameraların, kritik alt yapılarında erişim sağlayan kablosuz ekipmanlar ile canlı yayın kalitesinde görüntü aktarılıyor.

AirCom Teknoloji tarafından kurulan kablosuz altyapılar; genişband kapasite, zor coğrafi koşullar ve çetin iklim şartlarında çalışabilme özelliği ile rakiplerinden farklı bir konumda hizmet sunuyor.


Akıllı Şehirler Için, "Sokakta Güvenli Internet"



Akıllı şehir konseptinin amacı şehirdeki verimliliği ve yaşam kalitesini artırmaktır.

Avrupa Ülkeleri, akıllı şehirleri "geleneksel hizmetlerin ve ağların, telekomünikasyon teknolojilerini kullanarak, o şehirde yaşayanların fayda sağlayacağı şekilde" tasarlamaktadır.

Bu doğrultuda, bilgi ve iletişim teknolojilerine yatırım yapan büyükşehir ve ilçe belediyeleri, park, bahçe ve caddelerinde Belediye hizmeti olarak halka "güvenli Internet" hizmeti sunmaktadır.

Sokakta güvenli Internet hizmetinin belediyeler için en önemli özelliği, gençleri belediyelerle yakınlaştırmakta, belediyelerin faaliyetlerinden SMS ve Mail yoluyla haberdar olmalarını sağlamaktadır.

Belediyeler, trafiğe kapalı halka açık sokaklarda kurulan Wi-Fi altyapısı sayesinde; halka ücretsiz ve güvenli Internet erişimi dağıtmakta, lokasyon bazlı anketler yaparak kullanıcı alışkanlıklarını tespit etmekte ve hizmetlerini bu bilgiler ışında geliştirebilmektedirler.

AirCom Teknoloji Akılı Şehirler Vizyonu doğrultusunda; belediye binalarının birbiri ile kablosuz bağlantısı, belediyeler ile sokakta Internet erişimi ve güvenli parklar projelerine her geçen gün yeni başarılarını eklemektedir.


Farklı Markaların, Farklı Kablosuz Çözümleri İle Uçtan Uca Komple Çözümler



Noktadan Noktaya kablosuz ekipmanlarla 1-40 km arasındaki iki noktada genişband kesintisiz erişim sağlanıyor.

Noktadan çok Noktaya kablosuz ekipmanlarla kamera güvenlik altyapısı ve çoklu noktaların tek noktada birleştirilmesi gerçekleştiriliyor.

Super Wi-Fi ekipmanları ile uzun mesafede Wi-Fi yayını yapılabiliyor. Super Wi-Fi ile Tablet, PC, akıllı telefonlar, IP Telefon ve Barkod cihazları için erişim altyapısı sağlanıyor. Daha az cihazla, Controller ihtiyacı olmadan daha geniş Wi-Fi kapsama alanı elde ediliyor ve tüm kablosuz çözümlerde noktalar arası genişband kapasite ile ses, görüntü, data ve internet erişim hizmeti sağlanıyor.

Limanlara Kesintisiz Ve Kesin Çözüm



Altai'nin Tek Yetkili Distribütörü olan AirCom Teknoloji, Limanlara Kesintisiz ve Kesin Çözüm Sunuyor!

Geniş kapsama alanı, yüksek kapasite ve yüzlerce kullanıcıya aynı anda kesintisiz hizmet sunan süper Wi-Fi ekipman üreticisi Altai'nin Limanlar ve Endüstriyel uygulamaların tek yetkili distribütörü olan AirCom Teknoloji, Türkiye'de birçok liman işletmesine hizmet veriyor.

AirCom Teknoloji'nin Limanlara sunduğu Altai Süper Wi-Fi ekipmanları, onlarca başka marka ekipman yerine çok az sayıda dış ortam Wi-Fi Access Point ile daha geniş kapsama ve çok yüksek erişim kapasitesi sağlıyor.

Altai Ekipmanları ile; Liman içinde, Konteyner Sahaları dahil tüm dış ortam alanlarında kesintisiz kapsama oluşturuluyor.

Altai Süper Wi-Fi ile kurgulanan networklerde; El-Data Terminalleri, Barkod Okuyucular, Tablet ve Akıllı Cihaz bağlantıları, Mobil Wi-Fi Kapsama hizmeti ile birlikte Rıhtıma yanaşmış olan gemiye Internet erişimi bağlantısı da kesintisiz olarak sağlanıyor.

AirCom Teknoloji, müşterileri için; ücretsiz saha keşfi ve projelendirme, endüstriyel ekipman temini ve montaj, profesyonel mühendislik hizmetleri, yerinde bakım ve teknik destek hizmeti sunuyor.

AirCom Teknoloji'nin kablosuz çözümleri içerisinde yer alan, noktadan noktaya çalışan kablosuz ekipmanlar, net görüş olmasa bile Near-Line-Off-Sight pozisyonunda hiçbir hata olmaksızın bağlantı kurabiliyor, iletişimi sağlıklı olarak sürdürüyor.

AirCom Teknoloji tarafından sunulan kablosuz erişim çözümleri, zorlu coğrafi koşullar, fiziki ve sert hava şartlarına rağmen AirCom Teknoloji Teknik Ekibi tarafından başarı ile çalıştırılıyor.


Yeni Nesil, Genişband Mobil Çözümler



AirCom Teknoloji, Radwin'in yeni nesil mobil kablosuz ekipmanları ile: tren yolları, metro, hızlı tren, metrobüs, otobüs hattı, tüp geçit, Emniyet, Jandarma, sınır güvenliği, Belediyeler'in KGYS-TEDES projeleri ve Kıyı Emniyeti için kablosuz altyapı çözümleri sunmakta.

Radwin PtP, PtMP ve Mobil kablosuz çözümleri ile, lisanslı ve lisanssız frekansta, dış ortam için genişband erişim sağlanabilmektedir.

Smart Antenna teknolojisini kullanan Radwin ekipmanları, ‘kur-çalıştır-unut' mantığındaki güçlü altyapısı ile görüntü, ses, data ve internet erişiminin gerçek zamanlı kablosuz aktarımında kullanılmaktadır.


Hepsi Bir Arada Yepyeni Bir Enerji Ve İletişim Çözümü: Smart-Node!



Smart-Node dünyanın ilk all-in-one dış mekan yönetilebilir çoklu Enerji ve iletişim çözümüdür.

Radwin tarafından geliştirilen Smart-Node, Fixed ve PTZ kameralar, kablosuz Noktadan Noktaya ve Noktadan Çok Noktaya radyolar, IoT ağ geçitleri, sensörler, anons sistemleri, Wi-Fi erişim noktaları ve diğer cihazlar için enerji ve bağlantı sağlar.

Geleneksel saha kabinlerinin çok kısa sürede yerini alacak olan Smart-Node; basit kurulum, enerji ve iletişim konusunda birleşik yönetimi, entegre bir çözüm ile saha maliyetlerini düşürmesi, kuruluma hazır, çok yönlü enerji ve iletişim seçeneği ve küçük boyutlu IP-67 özelliklerine sahip.



Akıllı şehir altyapısına bu çözümleri sunan AirCom Teknoloji hangi altyapı ekipmanlarına sahip ve bu ekipmanlarıda kullanarak hangi sektörlere öncelikli çözümler geliştiriyor bir Aircom Teknoloji sunumundan yaptığımız özetle yazımıza devam edelim:




ÇÖZÜM SUNULAN ÖNCELİKLİ SEKTÖRLER VE ÇÖZÜMLER





















BAZI REFERANSLAR/SEKTÖRLER



SONUÇ
AirCom Teknoloji 20 yıllık kablosuz sektör tecrübesiyle güvenilir ve çözüm odaklı yaklaşımla butik projeler üreterek yeni nesil erişimle Akıllı Şehirler için altyapı çözümleri geliştiren bir teknoloji firması ve hizmet verdiği lokasyonlarda, değer oluşturması ve farklı deneyimleri yaşatmasıyla akıllı şehirlerde mutlu şehir paydaşları'nın çoğalmasının/çoğalacak olmasının temellerinide atarak sürdürülebilirliğede katkı koymakta. Bunun yanısıra başarmak için değerlerine sıkı sıkıya sahip çıkan, kurumsal kültürünün ana omurgasında; Liderlik (Leadership), Dürüstlük (Integrity), Esneklik (Flexibility) ve Verimlilik (Efficiency) olan bir firma AirCom Teknoloji.

Bu vb. insan odaklı hizmet veren firmalarımızın çoğalması dileğiyle…

Akıllı Şehir yolculuğu devam ediyor…

Sevgi ve Sağlıkla kalın...
ncmozdmr

Kaynak:
AirCom Teknoloji A.Ş.

Katkıları için Hüsnü Baysal'a teşekkür ederiz.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Yetkin Saner
    Tebrikler
deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bahis siteleri