TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

Men Dakka Dukka

Değerli Dostlarım,
Men Dakka Dukka
Türkiye ABD'li bakanlara misilleme yaptı. 2 bakanın mal varlıkları ile ilgili. Olması gerektiği gibi. Artık eski Türkiye yok. Bunu fiili olarak gördü dünya. 

Devletlerin de tıpkı işletmeler gibi kalite standartları olmalıdır. Adalet, bütün vatandaşlarına eşit duruş ve din, dil, ırk ayrımı yapmadan hizmet götürmesi vs..gibi. Bunlar bir devletin olmazsa olmaz değerleridir.

ABD, İngiliz kolonilerinin birleşimiyle kurulmuş bir devlet. Henüz 200 yaşında. İngilizler ve Fransızlar Güney ve Kuzey Amerika’yı yıllarca sömürdü. Hala kuzeyde bir Fransız koloni devleti mevcuttur. Sonrasında ise bölgenin büyük kısmı yahudi 13 ailenin hegamonyasına girdi. ABD’nin özgürlük savaşında Osmanlı’dan yardım aldığı da söylenir.

Kalite standartlarını oturtamamış devlet kum misalidir. Bir yel eser alır götürür. Bir süre sonra karşılıksız para basma, savaş  çıkarma, terör örgütleri kurma süreçleri başlar, ABD’de olduğu gibi. Yüz kızartıcı kanlı bir tarih, standartları, kalitesi olmayan bir devlet.

Bugün dünya ekonomisinde karşılıksız 650 trilyon dolar mevcut. Adeta bir saatli bomba. Aylık 65 milyar dolar basmazsa batacak bir ekonomi. Aklı başında hiçbir iktisatçı buna onay vermez.

ABD’de bir çok kurum uygulama olarak ömrünü tamamladı. Sistem çürümeye yüz tuttu. Örnek verecek olursak;

1-Terörö örgütü kurmak, kaos oluşturmak, diktatör atayıp ülkeleri sömürmek artık imkansızlaştı.

2-Karşılıksız para basarak ekonomiyi ayakta tutmak da artık günü kurtarmaktan öteye gidemiyor.Halbuki devlet projeleri “Devlet-i Ebed Müddet” üzerine sitemlendirilir.

3-Hoca-Rahip kılığındaki ajanlarla ülkeleri karıştırıp, kaos yöneticiliği yaparak sindirmek ve  algı operasyonlarıyla yönetmeye çalışmak da artık imkansız hale geldi. Devletler bu oyunlara karşı tek tek tedbirlerini almaya başladı.

Kendi ülkesinde, kendi yaptıklarına karşı sinemalara dahi yansıyan bir isyan var. Israil güdümünde yaptıklarına karşı çıkan sesler çok yüksek. Artık ABD deki sistemlerin çoğu sürdürülebilir olmaktan çok uzak. Kısa süreli
kazançlar kazanç sayılmaz. Zafer ayrıdır, kazanç ayrı. Fethettiğiniz ülkenin halkı size “hoşgeldiniz” diyorsa bu ancak o zaman bir zaferdir.

Türkiye gibi stratejik öneme sahip bir ülkeyi kaybetmek ABD için %100 kayıptır. Son dönemde izlediği dış politika ise onu bu kayba doğru götürüyor. Yok Pkk, yok Daeş, yok hocaefendiler, yok rahipler...

Diplomatik çözümler sunmak yerine eli kanlı haydut gibi davranıyor. Türkiye dünyadaki en muzakereci devlettir. Yumuşak olunca pamuktan yumuşak sert olunca çelikten sert olmasını da bilir. 

Dolar Abd’nin şantaj olarak kullandığı bir araç olmaktan çıkartılıp sadece bir para birimi olarak kalmalı. ABD artık geçmişteki hatalardan radikal bi şekilde dönmeli. ABD de 46 milyon insan gıda bankasindan besleniyor. Dünya kokaininin yarısı ABD de tüketiliyor. Milyonlarca evsiz logar üstünde geceliyor. Koloni zenginliği ingiltere, Portekiz, Venedik gibi sömürge ülkelerine yaramadi. Bu ülkeler için güneş batmayan denirdi şimdi ay bile doğmuyor.

Koloni zenginliği size de yaramayacak kimsenin maşasi olmayın. Sanal zafer ve de mutluluğun sonu yok. İngilizlerin kendilerine reva görmediği zulmü siz beşeriyete nasıl reva görürsünuz? 20 trilyon dolar borcunuz var. Acil Sirenleri beyaz saray neden duymaz? Eğer aklı ve kitabi ilimleri referans almazsaniz karşınızda radikalleri bulursunuz. Sanal güçlerdedn kurtulun. Yalanlarla bir yere varirsiniz ama donemezsiniz. Aksi halde tarihin büyük devletler mezarlığında bulur kendini.

Evrenin fizik kuralları kimseye torpil geçmez. Komutanım olduğum yeri bombalayin talebine, peki aslanım hakkını helal et diye cevap alan, kendi mermisi ile şehid olan bir orduyu kaybetmeyin. Zira biz ordu milletiz. Gücünüzü insanları ortak çözümlerde buluşturmaya çalışın bu hepimize harika bir ortak alan meydana getirecektir. 

KISACA EVANGELİZM
Değerli okurlarım Sayın Cumhurbaşkanımızın Evangelizm üzerine yapmış olduğu konuşma üzerine konu hakkında kısaca bir bilgilendirme kaleme almak istedim, bir dipnot olarak bunu da sizlere sunuyorum.

Evangelizm, kutsal kitaba yönelmek demektir, ancak bu sadece incil değil aynı zamanda yahudilerin “eski ahit” dedikleri tevrat ve bunun yanısıra zebur yani diğer adıyla “mezmur”lardır. Ama asıl ilham kaynağı incili oluşturan kitaplardır.

Matta, Markos, Luka ve Yuhanna tarafından yazılmış dört incil Hristiyan otoritelerince kabul edilmiş ve her birine “evanjel”denmiştir.

Evanjelizm adını ilk kullanan kişi reform hareketinin lideri Martin Luther King’dir. Evanjelizm Amerika’daki hristiyan toplumun en tutucu ve en radikal dinci kanadıdır. Aslında kapitalizmin gizli dini Evanjelizm’dir.

Evanjelik inanca göre Tanrı’nın Hristiyanlar için uhrevi, yahudiler içinse dünyevi bir planı vardır. Öteki dinlere mensup insanlar ise Tanrı için bir önem taşımazlar.

Tanrı’nın yahudilerle ilgili planı gereği yahudiler, vaat edilmiş topraklara dönüp Büyük İsrail’i kuracak ve dünyaya egemen olacaklar, evanjelistler ise bu plana destek olacaklar ve kendileri için kurtuluş ahirette gerçekleşecek.

Değerli Dostlarım! Evanjelizm incelendiğinde ABD-Yahudi işbirliği ve siyonizmin çarklarının nasıl döndüğü, devletlerde çıkarılan kaoslarla neler hedeflendiği daha net gözler önüne serilmektedir.

Allaha emanet olunuz.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın