TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09

M.O. senaryo yazıyor, E.İ. oynuyor, Tutuyor mu? Tutuyor...

M.O. senaryo yazıyor, E.İ. oynuyor, Tutuyor mu? Tutuyor...
Valla E.İ.'nin en iyi yaptığı iş, kendini bir şekilde gündemde tutmak.
İşine baksın önce İstanbul için bir şeyler yapsın.

E.İ.'nin tek hedefi var, Cumhurbaşkanı adayı olmak. İstanbul'u yönetmek umurunda değil, kendi PR'ı için gündemde nasıl kalırım onun çalışmasını yaptırıyor.

Bunu şu şekilde yapıyor. Murat Ongun üzerinden yapıyor.

Şimdi dijital ortam gerçekten çok etkili, yapılan bir paylaşım kısa bir zamanda yüz binlere veya milyonlara çok rahat ulaşıyor.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı üzerinden yürüyorlar.

Kendisinin eleştirilmesi de işine geliyor. Gün geliyor bir bakıyorsunuz bir konu üzerinden sanki çok önemliymiş gibi bazı Ulusal kanal yorumcuları günler boyunca o konuyu tartışmaya açıyorlar ve E.İ. böylelikle en çok konuşulan kişi oluyor.

İnanın arkasına yaslanıyor seyrediyor, bu durum onu mutlu ediyor.

Bir bakın Allah aşkına yaptığı olumlu bir proje veya bir iş ile gündeme geliyor mu?
Olumlu bir proje veya çalışma üzerinden TV'ler hiç programlarında tartışma ortamı oluşturuyorlar mı? Hayır.

Bakın en önemli konusu aslında Kanal İstanbul.

Aslında yapılmasına karşı değil, hatta Yeni Köy civarından bazı CHP'li İBB meclis üyesi ve çalışanların arazi topladıkları bölgede ciddi ciddi konuşuluyor. Ama arada bu konu gündem dışı kaldığında mutlaka bir argüman buluyorlar ve harekete geçiyor.

Son olaya Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesi gidiyor ellerini arkasına bağlıyor ve fotoğraf çektiriyor bunu bir kenara koyup bekliyor ve bir baktık iki gün önce vay efendim E.İ. soruşturma açılmış.

Ya yandaş basının yayınlarına bir bakın.
Vay be E.İ. soruşturma açılmış. Ne adammış bu ya soruşturma açılamaz mı?

Türkiye'de Ak Parti Belediyelerine İçişleri Bakanlığı birçok soruşturma izni vermiş durumda, hiç gündeme taşıyan var mı?

Aslında soruşturma da yok. Savcılık, Cimer'e gönderilen bir şikâyet dilekçesi gereği böyle bir talimat vermiş, ön inceleme, biraz kafa karıştırıcı bir durum.

Ama en önemlisi şudur.
Cimer'e yazan kişiyi Murat Ongun'un organize ettiği ya da (E.İ.) talimatı olduğunu göreceksiniz. Ben öyle düşünüyorum.

Valla bırakın. E.İ. balon gibi şişiyor o balon patlıyor tekrar şişiriyorlar.

İstanbul'u yönetemiyor. Daha yeni Tevfik Başkan haddini bildirdi ama utanmak yok ki pişkinlik deseniz tavan yapmış.

En büyük projesi dağıtığı sütler ama borçlanma rekor seviyede.
Projeler durmuş. Müteahhitlere ödeme yapılmıyor, ama yandaşlara ihaleler yüksek rakamlara veriliyor.

Neymiş daha iki yıl olmuş, koskoca iki yıl. Yeni şirket kurmuyorsunuz, tıkır, tıkır, işleyen bir tezgâh alıyorsun ve mevcut işlerin üzerine ekstrem işler ilave ederek, Dünya'nın hayran kaldığı İstanbul'u sıralamada daha üst sıralara taşımak gerekirken, son uluslararası veriler ortada 8 sıra geri düşmüş bir İstanbul yazık.

Adalara gittin yalan yanlış sözler verdin ve Atlar konusunda eline yüzüne bulaştırdın. Aldığın Çin akülü araçlar rezil durumda.

Atları ölüme terk ettin, 224 at açlıktan ölmüş. Vay arkadaş hani daha bir ay önce Haber Türk'te palavra atıyordun, atlara çok iyi baktığınızı, o sorunu çözdüğünüzü söylüyordunuz?
Hayvan sever derneklerini nasıl susturuyorsun bu da çok garip bir durum.

İşte son birkaç gündür elini arkasına koydu ve hakkında soruşturma açıldı. Atların ölüm ve kayıp konusunu kapatmak için gündem değiştirme olmasın sakın.

Kısaca E.İ. kendi haline bırakın.
İstanbul'a hizmet etsin.
Yaptıkları ile gündeme gelsin.
İstanbul'u yönetemeyen kişi Türkiye'yi yönetemez.

Aslında çevresi çok iyi gazlıyor ama bu da onu her geçen gün bitiyor farkında değil.

Komik durumlara düşme E.İ….

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Tierre Santa
    Troller,, yazar trolleri gene mesaiye baslatan, şu 2 yılda bile İstanbul tarihinin en basarili belediye baskani olacak kadar icraat yapmis gelecegin Türkiye'sinin umudu. Artik o kadar yalan ve iftira atacak konu kalmadi ve bulamiyorlar ki artik yok pr, yok hdpli vekiller, yok eli arkada turbeye girdi gibi sacmaliklarla karalamaya calisiyorlar. Bu bile bu adamin ne kadar temiz calistigini gosteriyor. yYuregine, bilegine, beynine saglik, kuvvet Ekrem İmamoğlu.