TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
Nalan Erbaş

Nalan Erbaş

HDP, terör örgütü..

HDP kuzu kuzu PKK'nın dediğini yapıyor, asıl şimdi işin rengi belli oldu.. Onca milletvekilini bu halk, sadece sizin 'barış, kardeşlik' söylemleriniz yüzünden seçti, inandı bunca insan sizin yalanları
O milletvekilleri şimdi silahlarını onları seçenlere doğrulttu. PKK'ya silah bırakmaları yönünde ikna çalışmaları yapmaları gerekirken, onlar PKK'nın daha da çok emrine girip kamu düzeni için çalışan güvenlik kuvvetlerini şehit ettiler.  Şimdi devlet hesabını sormaya başlayıp tepesine binince hoplayıp zıplıyorlar.. Yok ölüm orucu, yok bilmem ne.  "Bak kendimi öldürürüm"le yine bir tehdit! Öldürdügün askerimin gömleğindeki kan kurumadı. Ölme de hesabını ver önce. Onun hesabını vermeden ölmeni istemeyiz.. 

Arkadaş, insanda onur, şeref, haysiyet olur!.  Bir milletin "Tam Bağımsız" olmak istemesini anlarım.  Hatta hak bile verebilirim olumlu şartlarda ama özerklik istemek çok onursuzca.  Zaten bu ülkenin her bir karış toprağını kullanıyorsun, istediğin okulda çocuğunu okutuyorsun, canın nerede yaşamak istiyorsa orada yaşıyorsun, iş alanların sınırsız, devlet imkanları sonuna kadar emrinde vs vs. Daha ne özerkliği? Bu nasıl aymazlıktır? Ha sen diyorsun ki;  benim evim benim olsun, sana da geleyim evini kullanayım, ama elektriği, suyu,kirayı, yakıtı sen öde. Birde üstüne evin sahibinin kızını istiyorsun. Adamın yüzüne tükürmezlermi? 

Gelip burada çocuğuna tıp okutuyorsun, ama batı da çalışsın istiyorsun. Mühendis oluyor, en iyi firmayı batıda sen kuruyorsun. Öğretmen oluyor batıdaki en iyi okul için kapı kapı geziyorsun. Sen kendi vergini bile memleketinde ödemiyorsun ama hizmette eksiklik olunca carlayıp duruyorsun. Sen batıya gelmeye korkmuyorsun, hatta burada rahat ediyorsun da buradaki insan niye oraya gelmek istemiyor diye hiç sorgulamıyorsun!. Çünkü insanları terörünle, tacizinle korkutuyorsun! hatta öldürüyorsun.. Yetmezmiş gibi birde terör örgütü kurup uyuşturucuyu, silahı her türlü pisliği yapıyorsun. Herşeye rağmen kardeşlik martavallarına inanıp sana oy verdik, 80  tane de koltuk!. Haklarınızda bir haksızlık hissediyorsanız buyrun mecliste arayın dedik! İnandik!  

Madem tercihini terör örgütünden yana yaptın, karşılığını da alacaksın! Zannetme bizler katlettiğiniz evlatlarımızın hesabını sormayacağız. Zannetme yaptığın yanına kar kalacak! Her bir ananın gözyaşı hesabı sorulacak! ..

Bizlerin Kürtlerle bir savaşı yok, hiçbir zamanda olmadı. Biz terör örgütülerinin düşmanıyız!.. Sizlerin yüzünden bizde, kürt kardeşlerimizde birbirimize ne diyeceğimizi şaşırır olduk. Artık  kimsenin kendi çıkarları için insanların hayatıyla oynamasına izin vermeyeceğiz! Sizin o peşinden gittiğiniz adam, haklarını savunduğunu iddia ettiği halk için, "öldürelim otorite olalım" diyor ve siz hala peşinden gidiyorsanız olacakları göze almışsınız demektir. Çünkü bu millet, bu devlet şehit olan her evladımızın bir damla kanının bile hesabını soracak, bedelini ödetecektir!.. Masum insanları bu çirkin aşağılık emellerinize alet etmenize müsade etmeyecektir .

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın