TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

Darbelere geçit vermeyen bir Türkiye'yiz artık..

Değerli Dostlarım, Türk demokrasi tarihinin en karanlık günleri deyince akla ilk gelen 28 Şubat sürecidir.
Darbelere geçit vermeyen bir Türkiye'yiz artık..
İrtica söylemleriyle dindar insanların ikinci sınıf vatandaş konumuna düşürüldüğü, sırf başörtüsü takıyor diye genç kızlarımızın eğitim haklarının ellerinden alındığı, namaz kıldığı için personelin memuriyetten, ordudan atıldığı post-modern bir darbenin başlangıç süreciydi.

Bu ülke darbelerden çok çekti, her darbe ülkemizi 30 yıl geriye attı. Demokrasiye, seçilmiş olana saygının olmadığı ülkelerde gerçekleşen darbe hareketleri o ülkeleri kaosa, iç savaşa sürüklemiştir.

Ülkemizde de yıllar boyunca gerek dış mihraklar gerekse onların içerdeki uzantıları tarafından defalarca bu yolla karanlığa çekilmek istendi. İşte 28 Şubat süreci bu karanlık günlerden biriydi.

Bu darbeden etkilenen binlerce kadın erkek mağdur bugün o yaraların izlerini hala taşımaktadır. Çok şükür ki milletimiz sağduyu ile bir iç savaşa sürüklenmeden bu darbeleri atlatmıştır. Ancak yol açtığı maddi manevi zararlar çok fazla olmuştur.

Artık devletimiz çok güçlü. Teknolojik imkanların gelişmesi, iletişimin artması darbe girişimlerine fırsat vermemekte, milletimiz de bu tarz eylemlere itibar etmemektedir. Bunun en açık örneğini 15 Temmuz darbe girişiminde gördük. Yıllarca hazırladıkları hain planları bir gecede yerle bir oldu, kazdıkları kuyulara kendileri düştüler.

"Bin yıl sürecek" dedikleri darbe süreçleri on yıl bile sürmedi. Biz de onlara diyoruz ki "Zulüm ile abad olanın ahiri berbad olur."

Allah bir daha bu milleti darbelerle sınamasın, devletimiz ebed müddet baki olsun.
Allah'a emanet olunuz!

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Kanuni Sultan Süleyman
    Cok degerli ve bir o kadar kiymetli sehzadeler sehzadesi sayin sehzade Osmanoglu, Yazinizdan bagimsiz olarak cok merak ettigim bir sualim var. Logonuz neden "National Geographic" logosunun aynisi? Bana sanki logodan "National Geographic" yazisi cikartilmis ve yerine sizin adiniz yazilmis gibi geldi. Bu konuda biz degerli kullarinizi aydinlatirsaniz cok seviniriz. Allah´in selami üzerinize olsun.
  • Fatih sultan mehmet
    ŞEHZADEM 28şubat'ın faillerinin ( halen gazeteci, askeri, medya, sanatçı vs.her alanda) yargılanması gerekiyor.yoksa çekilen bunca acı tekrar yaşanabilir.⭐🌙
  • Kezban Karatop
    Allah razı olsun, sohbetlerimiz kapanmisti.